El projecte Erasmus+ RECOMMIT comença a caminar

El projecte Erasmus+ RECOMMIT comença a caminar

El projecte Erasmus+ RECOMMIT – woRksitE COMMunIcaTion – va començar al novembre de 2022 i finalitzarà el seu cicle de vida a l’octubre de 2024.

Andròmines participa en conjunt amb 5 organitzacions més, procedents de 4 països europeus diferents (Xipre, Grècia, Espanya i Romania). Els coordinadors del projecte son l’Escola Teològica de l’Església de Xipre i els socis participants som Enoros Consulting Ltd, The University of Central Lancashire – UCLan, EPANODOS, Universitatea din Oradea i nosaltres.

Què treballem a RECOMMIT?

Les entitats participants treballen per a aconseguir l’objectiu comú: facilitar el benestar i la reinserció social de les persones internes dels Centres Penitenciaris i aconseguir una ocupabilitat estable i a llarg termini.

Per a aconseguir aquest objectiu, els socis desenvolupem les següents activitats:

  • Una formació en Habilitats de Comunicació Interpersonal (ICS) per a la comunicació relacionada amb el mon laboral.
  • Es desenvoluparan valors cívics per a donar suport a la reintegració social.
  • S’empraran mètodes científics per a identificar els problemes de comunicació relacionats amb el món laboral i les habilitats de comunicació interpersonal per a les persones internes .
  • Es desenvoluparà un pla de formació flexible i d’alta qualitat que inclourà accions de realitat virtual personalitzada amb escenaris de formació específics.

Un aspecte important és que els socis del consorci i el personal penitenciari també rebrem formació per a millorar les competències en matèria d’SMI i els seus valors, per a garantir l’èxit de l’aplicació del curs en els centres penitenciaris.

Els dies 13 i 14 de desembre de 2022 vàrem celebrar amb gran èxit a les instal·lacions de l’Escola Teològica de l’Església de Xipre una reunió de llançament de dos dies de durada en la qual van participar tots els socis. Els 17 participants que vàrem assistir representàvem a les sis organitzacions participants.

En aquesta primera trobada es van presentar detalladament i es van debatre tots els paquets de treball i accions, així com el diagrama de Gantt i els calendaris d’execució.

Com ho fem a RECOMMIT?

Cada participant va tenir l’oportunitat de presentar les accions en les quals la seva organització té un paper de coordinació. Es van establir unes bases sòlides per a la posada en marxa d’una col·laboració que pretén:

  1. Oferir un programa d’intervenció basat en proves i avaluat per a millorar les habilitats de comunicació en el lloc de treball a les persones internes
  2. Publicar els resultats en benefici de la comunitat científica i dels professionals penitenciaris.
  3. Intercanviar coneixements i bones pràctiques entre els socis.
  4. Beneficiar a les organitzacions participants i donar oportunitats per a noves col·laboracions i projectes.

Per a més informació sobre el projecte, segueixi’ns en les xarxes socials Recommit

Et presentem el primer butlletí del projecte:

Newsletter1.1_cat Recommit

Newsletter1.2_cat recommit

I si vols més informació et pots posar en contacte amb nosaltres a andromines@andromines.net amb l’Recommit i/o la coordinadora del projecte

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *