Un novembre ple de Festes de la Reutilitzaci贸 馃洜馃摫

Un novembre ple de Festes de la Reutilitzaci贸 馃洜馃摫

Iniciem el mes de novembre amb tres tallers per a la reutilitzaci贸 de m貌bils, tauletes i petit electrodom猫stic. Fes un forat a l’agenda i participa. Aprendr脿s tot tipus de consells per la conservaci贸 i manteniment dels m貌bils i tauletes. Tens m貌bils o petits electrodom猫stics espatllats i vols donar-los una segona oportunitat? No t’atreveixes a obrir el teu dispositiu per por de no saber encaixar les peces de nou? Est脿s fart de canviar de m貌bil per petites avaries i no saps com solucionar-les? Ets un apassionat de la tecnologia i vols aprendre sobre reparaci贸?鈥ˋmb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Barcelona. Residu Zero. Posem a disposici贸 dos t猫cnics especialitzats en manteniment i reparaci贸. Per als m茅s atrevits disposaran de material i eines per obrir i “destripar” m貌bils des de dins. El que mai faries al teu m貌bil vine i prova amb material reutilitzat.鈥ㄢˋctivitat gratu茂ta. Cal inscripci贸 pr猫via. Corre apuntar-te, no et quedis sense pla莽a!

Primera oportunitat

馃搷Can Felipa C. Pallars, 277 (Poblenou)
馃棑 Dissabte 9 de novembre
馃晲 de 11.00 a 13.30 h
鉃曗劰锔 inscripcions obligat貌ries

Segona oportunitat

馃搷Torre de La Sagrera C. Berenguer de Palou, 64-66 (Sant Andreu)
馃棑 Dissabte 16 de novembre
馃晲 de 10 a 12.30h
鉃曗劰锔 inscripcions obligat貌ries

i darrera oportunitat:

馃搷La f脿brica del Sol C. Salvat Papasseit, 1 (Barceloneta)
馃棑 Diumenge 24 de novembre
馃晲de 11 a 13:30h
鉃曗劰锔 inscripcions obligat貌ries

T鈥檈sperem, no t鈥檋o perdis!!!

Actualitat

Comentar

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *