L’impacte del voluntariat: una Mossegada a l’Exclusió

L’impacte del voluntariat: una Mossegada a l’Exclusió

El projecte “Una Mossegada a l’exclusió” és un programa d’inserció sociolaboral per a persones en situació d’exclusió que realitzen itineraris d’inserció sociolaboral i reben aliments per a cobrir les necessitats bàsiques per ells/es i les seves famílies.


En el marc d’aquest projecte, amb la col·laboració d‘Aigües de Barcelona i la donació de Mercabarna, i gràcies a l’equip de professionals d’Andròmines i el treball voluntari d’en Carles, durant el 2021 hem empoderat a 44 persones aturades, membres de famílies en situació de vulnerabilitat social, millorant la seva capacitació professional, afavorint la seva inserció laboral i reduint la desigualtat nutricional.


Durant el 2021, un cop a la setmana, en Carles, integrat dins l’equip de la Mossegada, ha sigut el responsable de fer les recollides i entregues dels aliments, tot complint sempre la normativa en matèria de Covid-19.

Gràcies al seu treball voluntari, hem pogut atendre 143 persones beneficiàries de la donació d’aliments (comptant tots els membres de les unitats familiars), i s’han repartit un total de 9.335,2 kg de fruites i verdures.


Des d’Andròmines, considerem molt important el reconeixement del treball de les persones voluntàries que col·laboren amb nosaltres, i per això volem agrair a en Carles el seu treball, així com compartir i posa el valor els beneficis del treball voluntari i de fer un voluntariat amb nosaltres!

Carles voluntari del projecte Una mossegada l’exclusió

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *