Tallers contra el malbaratament alimentari

Tallers contra el malbaratament alimentari

Aquest any, gràcies a la nostra campanya Dignitat de Sobres, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, hem fomentat tallers de cuina contra el malbaratament alimentari amb els nostres usuaris del projecte Una Mossegada a l’Exclusió. Ensenyem diferents maneres de cuinar els productes de temporada i tèquines per allargar la vida d’alguns productes a través de cuina saludable.

Taller malbaratament
Taller malbaratament prevenció
Taller malbaratament pizza
Elaborant la pizza amb base de coliflor

En el primer taller, vam fer una pizza amb la base de coliflor i un postre sense sucre ni farina amb plàtan i xocolata per donar resposta a les demandes que ens han fet arribar durant tot el mes de febrer.

Durant aquest any, fomentarem altres tallers per ensenyar tècniques concretes per allargar la vida dels productes i altres cuines donant resposta a la demanda dels usuaris i als productes de temporada.

Taller malbaratament equip
Taller malbaratament equip

Esperem que ajudem a reduir el malbaratament alimentari i fomentar una dieta més saludable!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *