Ja tenim aquí la XI edició  Business With Social Value

Ja tenim aquí la XI edició Business With Social Value

Un any més Andròmines participarà el 3 de juny en el Business With Social Value (BWSV) organitzat a l’Hotel Alimara.

Business with social value
Business with social value

El BWSV vol contribuir a facilitar que les empreses i institucions puguin donar una forta empenta a la incorporació de pràctiques -no tan sols Socials- sinó també amb d’altres que són vertebradores de la sostenibilitat. Les pràctiques d’Accessibilitat, el Medi Ambient i la Defensa de la nostra Cultura i Patrimoni, mitjançant la incorporació en la seva cadena de valor, com a proveïdors, empreses socials i/o sostenibles.

Com cada any creiem que és una ocasió excel·lent per tal de donar a conèixer els diferents serveis que ofereix Andròmines al teixit empresarial i podem sumar amb sostenibilitat.

Actes com aquest són cada vegada més necessaris, per tal de potenciar la contractació d’empreses d’inserció i centres especials de treball com a proveïdors de serveis. Amb aquesta contractació directament s’està fomentant la contractació de persones en risc d’exclusió social i/o amb discapacitat.

Qualsevol companyia que pensi a caminar cap a la “Sostenibilitat” té una cita imprescindible, inscripció és imprescindible www.businesswithsocialvalue.org

Us esperem!!!!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *