Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les dones.

Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les dones.

A Andròmines ens adherim al manifest unitari que commemora el 25 de noviembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Aquest manifest l’ha redactat la periodista Ariadna Oltra,  per segon any consecutiu enfatitza la visibilització, sensibilització i lluita contra les violències sexuals.  Una reclamació de més prevenció, perquè la violència no sigui una opció vàlida en les relacions de parella; més recursos, més recursos per garantir una atenció digna, recursos d’urgència; més professionals especialitzats , avançar en la construcció d’un model d’abordatge de les violències sexuals, amb una visión integral perquè el futur de casa nostra sigui un país lliure de violència masclista. ”Perquè tenim el dret de ser nenes i dones lliures”.

El contingut d’aquest Manifest està consensuat per la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes.

A més, al web de l’Institut Català de la Dona, trobareu els materials de la campanya institucional de sensibilització d’aquest any #LliuresISensePor, amb el lema “Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals”.

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *