Voleu conèixer la història d’en Raül i com ho ha fet per trobar feina? La formació és #laclau.

Voleu conèixer la història d’en Raül i com ho ha fet per trobar feina? La formació és #laclau.

Andròmines treballa conjuntament amb la Fundació La Caixa i el CIRE, per tal d’acollir a persones derivades del programa Reincorpora, un programa que ofereix a les persones privades de llibertat l’oportunitat de construir-se un futur diferent i plenament integrat en la societat a través d’itineraris personalitzats.

Avui us expliquem la història d’en Raül, un senyor d’origen dominicà que va arribar a aquest programa amb l’esperança d’aconseguir una feina. Però moltes vegades els objectius a assolir no s’aconsegueixen pel camí més recte, de vegades cal dedicar-li esforç i temps. En Raül va començar, amb il·lusió, una formació de repartidor-xofer; tots pensàvem que un cop finalitzada aquesta formació, tenia moltes possibilitats d’inserir-se a l’empresa on realitzava les pràctiques i això era el que més l’interessava i motivava.

Va realitzar el curs de principi a fi amb molta dedicació i molt compromís, però un cop finalitzat, la feina que li oferien era massa lluny i amb uns horaris que no li permetien compatibilitzar el seu procés d’inserció, així que no li va ser possible inserir-se en aquesta empresa.

Però en Raül no va perdre l’esperança i es va continuar formant. Aquesta vegada es va treure el carnet d’operador de carretons i, alhora, continuava en la recerca de feina amb molta persistència. El resultat no es va fer esperar i de seguida el van trucar per a fer una entrevista com a xofer.

Actualment en Raül està treballant. Potser la formació inicial no li va servir per treballar de manera immediata en aquella empresa, però sí que el va ajudar a conèixer el mercat de treball, a millorar el seu capital competencial, a confiar en ell mateix i a no desaprofitar cap oportunitat laboral. De totes les experiències en podem aprendre.

Felicitats Raül, bona feina!

Actualitat

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *