10 anys d’INCORPORA, ens acompanyes?

Aquest dimarts 27 de Juny,  s’han atorgat els premis 10 anys del Programa Incorpora, sent la conductora de l’acte  la periodista Lidia Heredia (als matins de TV3).

Foto 27-6-17 21 48 24
a l’ acte vam explicar juntament amb Ara Vinc i Joan la nostra bona experiència de coordinació.

Ha estat un acte molt emotiu, amb l’assistència d’empreses, tècnics d’inserció – prospecció del programa, així com persones que gràcies al programa i al seu esforç  han aconseguit una oportunitat laboral i han compartit amb tots els assistents la seva experiència…

 

 

Ens agradaria destacar el cas d’èxit d’un beneficiari del programa Incorpora que ha realitzat un itinerari d’inserció amb Andròmines.

En Joan és un home de 50 anys que portava 6 anys sense treballar, va conèixer Andròmines a través d’un conegut i es va adreçar a nosaltres.

El vàrem citar a la nostra entitat i un cop realitzada una primera entrevista diagnostica per a establir el seu perfil professional vam pactar mútuament l’itinerari personal que realitzaríem envers la seva inserció

En Joan va assistir a capsules formatives de tècniques de recerca de feina i competències transversals, amb l’objectiu de dotar-lo d’eines fomentant així la seva autonomia per tal d’afrontar amb més garanties el seu procés d’inserció laboral.

Inicialment va sortir una primera oportunitat laboral molt temporal, però on l’objectiu era que prengués contacte amb el mon laboral després d’aquest llarg periode d’inactivitat i sobretot  que l’empresa el pogués veure treballar.

Aquesta primera experiència va ser un èxit, tot i finalitzar,  la valoració per part de l’empresa va ser molt positiva, fins al punt que posterioment quan van tenir un altre necessitat també puntual però de més llarga durada en la primera persona que van recordar va ser en el Joan.

Aquesta segona experiència va ser un èxit però també va finalitzar. Si una aspecte hem de destacar d’en Joan és la seva constància, el seu esforç, i  la seva predisposició, que ha sigut el que el va portar a que en el moment que en l’empresa van tenir un lloc estable el primer candidat va ser ell.

Això va ser a l’any  2015, fa ja més de 2 anys, ara en Joan té un contracte Indefinit, s’ha integrat perfectament en l’equip de treball del magatzem i a l’empresa, fins i tot en absència de l’encarregat de magatzem ha realitzat tasques d’encarregat, gestionant i coordinant un equip de treball

En el seguiment post inserció que es realitza, la valoració  de l’empresa sempre era la mateixa “en Joan mai té un NO a la boca, és una persona amb una actitud exemplar, sempre està predisposat a fer allò que se li demana, es flexible i té una molt bona relació amb tothom”

 

Foto 27-6-17 21 25 37
Un equip d’èxit: Joan, Ara Vinc empresa que confia en Andròmines les seves ofertes laborals. En Andròmines estem molt contentes d’aquest i demés casos d’èxit!!!!!

També hem d’especificar que nosaltres acompanyem a l’empresa per a definir les necessitats reals, acotar les capacitats que realment cerca i fer un seguiment a tots els processos actius de recerca de feina que ens confia, tot això d’una manera gratuïta i acurada.

Aquest és el treball d’Andròmines i del Programa Incorpora, creiem en les persones, en les seves competències i el nostre paper és orientar-les, empoderar-les i sobretot acompanyar-les llarg del seu procés d’inserció laboral

En Joan exemplifica els valors que des d’Andròmines volem fomentar:  l’esforç, la constància, l’adaptabilitat, i sobretot l’actitud com a vehicle de canvi .

Foto 27-6-17 21 59 41

 

Tot i les  dificultats del mercat laboral, si tots treballem plegats per un mateix objectiu  més tard  o mes d’hora aquest s’acaba assolint, i en Joan n’és un exemple.

 

Andròmines forma part del programa Incorpora des de l’any 2011, on gràcies al treball en xarxa amb d’altres entitats participants i al contacte amb el teixit empresarial, s’han prospectat 598 empreses, que ens han derivat un total de 541 ofertes laborals on s’han inserit 342 persones.

 

Foto 27-6-17 21 48 39

Han estat 10 anys plens d’èxits i continuem treballant per tal d’ajudar a les persones que més ho necessiten!!!!!

 

 

Xavier González

Responsable Programa Incorpora en Andròmines

 

 

 

 

 

 

Acció social

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *