Primer balanç de la  #EWWR2019 i el que queda per venir 😀

Primer balanç de la #EWWR2019 i el que queda per venir 😀

Ja estem a l’equador de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Des d’Andròmines fem una valoració molt positiva. La ciutadania està responent amb molt d’èxit i es mostra molt participativa. Cada cop som més conscients que ens cal un consum responsable i mesures per evitar el canvi climàtic, i tot passa per la prevenció dels residus.

A data d’avui ja hem realitzat les següents activitats:

• Taller de reparació i reutilització de mòbils, tauletes i petit electrodomèstic a Torre La Sagrera. Amb èxit de participació i aprenent sobre consells útils pel manteniment i conservació dels nostres terminals.

• En relació amb la campanya reutilitzar més, tirar menys les xifres són 395 kg venuts d’articles de tota mena, des de roba, mobiliari, aparells elèctrics, etc.

Contra el canvi climàtic jo reutilitzo, i tu? Gràcies als nostres clients hem rebut 29 kg d’entrades de passiu. Principalment donacions de roba de “Second Hand”.

A tot això ens han visitat a la nostra botiga d’objectes reutilitzats a Montcada i Reixac un total de 113 clients interessats en la compra d’objectes reutilitzats.

Però això no s’acaba, encara queda setmana i activitats per realitzar. Et recordem que la botiga  continua oberta en horari de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h a Montcada i Reixac. I si encara vols més, reservat a l’agenda les següents dates:

• Dijous 21 de novembre a les 17 h a la Nau Vila Besòs. Taller decoració de la festa de cap d’any amb materials reutilitzats.

• Divendres 22 de novembre. Participa en el nostre “Burillató” una recollida massiva de burilles. Us hi esperem a Gran de Sant Andreu amb Fabra i Puig.   

Us esperem? No pots deixar l’oportunitat de participar en la Setmana Europea de Prevenció de Residus. 😀

Actualitat

One comment

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *