Primer balan莽 de la  #EWWR2019 i el que queda per venir 馃榾

Primer balan莽 de la #EWWR2019 i el que queda per venir 馃榾

Ja estem a l’equador de la Setmana Europea de Prevenci贸 de Residus.聽Des d’Andr貌mines fem una valoraci贸 molt positiva. La ciutadania est脿 responent amb molt d’猫xit i es mostra molt participativa. Cada cop som m茅s conscients que ens cal un consum responsable i mesures per evitar el canvi clim脿tic, i tot passa per la prevenci贸 dels residus.

A data d’avui ja hem realitzat les seg眉ents activitats:

鈥 Taller de reparaci贸 i reutilitzaci贸 de m貌bils, tauletes i petit electrodom猫stic a Torre La Sagrera. Amb 猫xit de participaci贸 i aprenent sobre consells 煤tils pel manteniment i conservaci贸 dels nostres terminals.

鈥 En relaci贸 amb la campanya reutilitzar m茅s, tirar menys les xifres s贸n 395 kg venuts d’articles de tota mena, des de roba, mobiliari, aparells el猫ctrics, etc.

Contra el canvi clim脿tic jo reutilitzo, i tu? Gr脿cies als nostres clients hem rebut 29鈥痥g d’entrades de passiu. Principalment donacions de roba de “Second Hand”.

A tot aix貌 ens han visitat a la nostra botiga d’objectes reutilitzats a Montcada i Reixac un total de 113 clients interessats en la compra d’objectes reutilitzats.

Per貌 aix貌 no s’acaba, encara queda setmana i activitats per realitzar. Et recordem que la botiga 聽continua oberta en horari de 10鈥痟 a 14鈥痟 i de 16鈥痟 a 19鈥痟 a Montcada i Reixac. I si encara vols m茅s, reservat a l’agenda les seg眉ents dates:

鈥 Dijous 21 de novembre a les 17鈥痟 a la Nau Vila Bes貌s. Taller decoraci贸 de la festa de cap d’any amb materials reutilitzats.

鈥 Divendres 22 de novembre. Participa en el nostre “Burillat贸” una recollida massiva de burilles. Us hi esperem a Gran de Sant Andreu amb Fabra i Puig.

Us esperem? No pots deixar l’oportunitat de participar en la Setmana Europea de Prevenci贸 de Residus. 馃榾

Actualitat

One comment

Comentar

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *